Meet the team

Alle verandering is moeilijk. Daarom is het fijn als er een goed team achter je staat.

Thijs Mackus – oprichter

  • Rol: verbinder van mensen, kennis en ambities.
  • Inzetbaar als: adviseur en trainer in aanbestedingen, ontwerp en organisatieontwikkeling, zowel voor opdrachtgever als opdrachtnemer.
  • Visie: circulaire oplossingen zijn niet moeilijk, maar vragen een andere manier van samenwerken. Hoe we het organiseren is de helft van de oplossing.
  • Sterke punten: analytisch vermogen, creativiteit en inlevingsvermogen.
  • Typisch: techneut onder de non-techneuten en non-techneut onder techneuten.
  • Passie: als vader wil ik het beste van mezelf geven voor een duurzamere wereld. Voor alle kinderen en zeker voor mijn drie dochters.
  • Ervaring: ik werk sinds 2005 in de infrasector (voorheen: Heijmans en Ballast Nedam). In 2019 heb ik Reconnect & co opgericht met als missie impact te creëren in een duurzame, circulaire infrasector.

Meer volgt

& CO partners

Samen meer impact

&CO staat voor een netwerk van zelfstandigen en MKB-bedrijven die op allerlei vlakken kennis, kunde en ervaringen inbrengen. Afhankelijk van de opdracht gebruiken we dit netwerk om gezamenlijk nog meer impact te maken.

Odessa

ODESSA helpt organisaties in de circulaire transitie te versnellen door strategisch duurzaamheidsadvies, competentie-ontwikkeling en het realiseren van duurzaamheid in concrete projecten. Al vanaf de oprichting van Reconnect & co is ODESSA een & CO partner. Door onze krachten te bundelen hebben wij inmiddels in tal van infraprojecten circulariteitsambities helpen realiseren.

De verschilmakerij

Het verschil maken. Dát is waar het bij de verschilmakerij om gaat in onze veranderende wereld. De verschilmakerij maakt het verschil door inspiratie, bewustwording, beleving en doen! Verschilmaker Mark Hofman en Reconnect & co oprichter Thijs Mackus gaan al 10 jaar terug. In die tien jaar hebben ze met regelmaat concreet mogen samenwerken én zo het verschil gemaakt. De komende tijd gaan ze deze samenwerking intensievere vanuit hun geloof in samenwerking tussen MKB-bedrijven, het delen van principes, waarden, een visie en doelen.

Duspot

Duspot is hét onafhankelijke matchingsplatform voor de GWW om vrijkomende bouwmaterialen snel, eenvoudig en overzichtelijk te delen en matchen. Opdrachtgevers, opdrachtnemers en leveranciers kunnen met het platform op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier vrijkomende bouwmaterialen hergebruiken voor optimale duurzaamheid. Reconnect & co werkt met Duspot samen om het hoogwaardig hergebruik van materialen op GWW-projecten te vergroten.

Kom in contact

Van ambities naar werkelijkheid

Samen maken we meer impact. We kijken ernaar uit om samen met jou de infrasector duurzaam te maken. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.